Draw me like one of your french girl!

Mint azt az utóbbi időben már láthattátok portré munkáim is születtek. Ebbe úgy belejöttem, hogy még több kihívást, lehetőséget keresek. Ha szeretnéd hogy lerajzoljalak akár téged, akár anyukádat, az egész családodat vagy éppen a kedvenc fikuszod, mutatom mit kell tenned: Először is válaszd ki milyen méretben szeretnél benne gyönyörködni a hét minden napján. Elérhető méretek: A3 (320mm x 460mm) A4 (210mm x 300mm) A digitális portrét egy 300 dpi minőségű pdf formátumban küldöm át Neked, ami tökéletesen alkalmas majdnem bármilyen felhasználásra, legyen az póló, bögre, naptár és természetesen print. Párosban szép az élet! Ha szeretnéd, hogy másod magaddal szerepelj egy képen azt is választhatod, legyen az barát, barátnő, feleség, élettárs, kutya, vagy a szeretett fikusz, akkor a páros portrét neked találták ki. Színes és fekete-fehér képek egyaránt kérhetőek. Ha nagyjából megvan az elképzelés mit is szeretnél,
1. A shopban válaszd ki az egyéni vagy páros portré opciót.
2. Amint megérkezik a megrendelés hozzám, írok neked egy e-mailt.
3. Szükségem van egy pár képre azokról a dolgokról/emberekről akit és amit viszont szeretnél látni a képen. Minél több, annál jobb!
4. Megbeszéljük a részleteket: méret, szín, elrendezés mindenféle elképzelés/kívánság. Nincs rossz ötlet! Bárkit és bármit szívesen megrajzolok neked (persze művészi tudásom keretein belül) És legfőképpen nincsen csúnya, defektes ember! A társadalom ugyan azt próbálja közvetíteni, hogy ami más, az rossz. Tudjátok erről mit gondolok: A különbözőség a változás mozgatója!
Aki nem szeretne hozzájárulni ahhoz hogy megosszam a róla elkészült képeket, természetesen tiszteletben tartom, de szeretném megmutatni Nektek és mindenkinek mennyire különleges és egyedi követőim vannak, mennyire szuper egyedek alkotják a közösségünket, bőrszíntől, nemi irányultságtól, vallási nezettől, külső és belső különbözőségektől függetlenül. Legyetek büszkék magatokra ünnepeljétek akik vagytok művészi formában is! Note: Kérlek vegyétek figyelembe a kapacitásomat is, a várható elkészülés idejét mindig megírom majd, azonban a sorrend a visszaigazolt rendelés sorrendjében történik majd.