BIANICON

A nevem Bianka, én vagyok az arc a Bianicon név mögött. Egy tervező grafikusként végzett, majd tetoválóvá avanzsálódott ..hm.. ember. Nem bírom a művész szót, meg amúgy is, milyen fellengzős már ha az ember saját magát hívja művésznek?

2016 óta foglalkozom komolyabban tetoválással, amiből egy egész komoly kapcsolat született, remélem sokáig olyan hűséges lesz hozzám mint én hozzá. Ha választanom kellene mit szeretek legjobban csinálni azt mondanám portrét. Határozottan portrét. Egy ilyen megkereséssel igazán fel lehet villanyozni. Második helyre jöhet a virág/növény/minden ami természet halmaz.

Állandó helyem Budapesten van, de szívesen utazok más országokba felkérések alapján, így a másik nagy szerelmemnek is hódolhatok. Magamat talán az “egyszerű” szóval jellemezném. Nem szeretem a fellengzést a túlzást és túl magyarázást.

A tetoválásaim, grafikáim is mindig aktuális hangulatom tükrözik, az engem ért benyomások alakítják őket, szóval ne keress egy Dalí festménnyel vetekedő komplex üzenetet bennük. A legtöbbször szabadon dolgozom, kötetlenül mindig aktuális hangulatomtól vezérelve, és csak azért, mert…

…mert jól esik, mert imádom csinálni, mert nem muszáj és mert nem teher. Mint ahogy a világon mindennek működnie kellene, de sajnos nem így működik. Éppen ezért vagyok hálás a munkámért, a hivatásomért.

Beszélhetnék még magamról, de majd elmesélem mi a kedvenc kajám és miért zokni papucsban tetoválok, miközben varrlak.

adminAbout